sFIT LøpeSkole

sFIT LøpeSkole

Gjennom sFIT LøpeSkolen er vårt mål at du skal få en enda bedre løpeteknikk gjennom forbedret ferdigheter og større kunnskap om din løpsteknikk.

“Running is simple, but its not easy!” – Mike Antoniades

Hvordan gjør vi det?

sFIT LøpeSkole går over seks konsultasjoner i løpet av en seks ukers periode og en oppfølgingstime fire uker senere.
Under første konsultasjon gjør vi en anamnese på behandlingsbenk der vi kartlegger dine styrker og asymmetri og vurderer behovet for såler. Deretter filmer vi deg på tredemølle og gjør en biomekanisk analyse. Vi bruker et videoanalyseverktøy som viser bevegelsesmønster og identifiserer områder man kan forbedre for å redusere skaderisiko og/eller forbedre prestasjon. Denne bevegelsesanalysen vil være en guide for styrketrening, spisset mot løping.
De resterende konsultasjonene vil fokuset være på å forbedre de områdene som ble avdekket ved analysen gjennom coaching sammen med styrke- og mobilitetstrening, samt løpeprogram som vi setter opp i fellesskap som du selv gjennomfører i mellom sesjonene. Når alle konsultasjonene er gjennomført går vi igjennom målene som ble satt under første konsultasjon og du vil få en video «før og etter». Etter omtrent 4 uker kommer du tilbake og vi gjør en vurdering om teknikken sitter og om du er fornøyd!

Send oss en melding om du trenger time for konsultasjon, eller bare vil vite mer om våre tilbud!

Ditt navn

E-post

Telefonnummer

Emne

Melding

Kontaktinformasjon

E-post: kontakt@sfit.no
Telefon: 98466424

Heidi, fysioterapeut og daglig leder: 98466424
E-post: heidi@sfit.no
Elsa, osteopat: 41331035
E-post: elsa@sfit.no
Tarjei, fysioterapeut: 48293030
E-post: tarjei@sfit.no

sFIT Helse
Firmanavn: C&H Aktiv AS
Organisasjonsnummer: 911 595 273 MVA
Kolbotnveien 10, 1410 Kolbotn