Lege – Idrettsmedisin

Lege – Idrettsmedisin

Vi har utviklet og søker hele tiden å utvide vårt nettverk av behandlere for å kunne gi deg den beste mulige oppfølging. Vi møtte Hilde Moseby Berge på idrettsmedisinsk kongress og forstod fort at med Hilde på laget som samarbeidspartner vil vi kunne gi et topp tilbud. Vi benytter oss av Hilde dersom det er behov og behandlingen starter med førstekonsultasjon hos en av våre fysioterapeuter eller osteopat.

«Hilde har tidligere vært overlege på Norsk Idrettsmedisinsk Institutt (NIMI) hvor hun jobbet i fem år. Hun har også vært tilknyttet Institutt for allmenn-og samfunnsmedisin, seksjon for allmennmedisin ved UiO hvor hun jobbet med to prosjekter: 1) Bruk av glukosamin fører ikke til mindre bruk av andre smertestillende midler, og 2) Tilbakemelding fra fysioterapeut til henvisende lege er ofte mangelfull, og var kollegakonsulent for forskrivning av riktig bruk av antibiotika ved luftveisinfeksjoner i allmennpraksis.»

«Hilde er aktiv i det idrettsmedisinske miljøet som styremedlem i NIMF og Scandinavian Foundation of Sports Medicine, og i redaksjonskomiteen for tidsskriftet Norsk idrettsmedisin, hvor hun var redaktør fra 2007 til 2009. Hilde var gjesteredaktør for British Journal of Sports Medicine i 2013 og 2014. Hun er også veileder for spesialistkandidater i allmennmedisin og styremedlem i Allmennmedisinsk utvalg for kvalitet og pasientsikkerhet (KUP). Fra oktober 2009 til januar 2014 var Hilde stipendiat ved Senter for idrettsskadeforskning hvor hun jobbet med prosjektet «Det norske idrettshjertet».»

 

Hilde er fastlege ved Trollåsen legesenter i Oppegård kommun

Send oss en melding om du trenger time for konsultasjon, eller bare vil vite mer om våre tilbud!

Ditt navn

E-post

Telefonnummer

Melding

Kontaktinformasjon

E-post: kontakt@sfit.no
Telefon: 98466424

Heidi, fysioterapeut og daglig leder: 98466424
E-post: heidi@sfit.no
Stine, fysioterapeut: 92317270
E-post: stine@sfit.no

sFIT Helse
Firmanavn: C&H Aktiv AS
Organisasjonsnummer: 911 595 273 MVA
Widerøeveien 5, 1360 Fornebu