Mental trening

Er noen sterkere i hodet enn andre? Kanskje. I så fall er den gode nyheten at du også kan trene på å bli sterkere mentalt, såkalt mental trening. Det norske skilandslaget gjør det, ledere i næringslivet gjør det. Vi tilbyr nå mental trening gjennom Kristoffer Kolsrud!

Hvorfor mental trening

Du har sikkert både hørt og brukt uttrykket: “å være hard i hue.” Fysikk er ikke alt, man må også være mentalt sterk for å kunne prestere godt. Det behøver ikke kun være på idrettsarenaen, men også i en krevende jobb, eller det å komme seg tilbake fra skade eller en ubehagelig opplevelse.Ønsker du å finne balanse i livet heller enn å prestere er det også mental trening og noe Kristoffer hjelper deg med på en profesjonell måte.

Om vår mentaltrener

Kristoffer er mentaltrener ved sFIT Helse

Kristoffer Kolsrud har bachelorgrad i Idrettspsykologi, Coaching og Trener-rollen fra Norges Idrettshøgskole. Han går nå master i Idrettpsykologi og Coaching. Han har mange års erfaring fra personlig trening fra Stamina, og har siden 2011 vært trener i blant annet Nordstrand, Follo FK og nå Grorud IL.

Spesialfelt

 Kristoffer har inngående kunnskaper om motivasjon, stressmestring, relasjoner, hvordan prestere mot sitt beste og hvordan utvikle seg mest mulig effektivt. Uansett om det er å bli best i sin idrett, få ny pers i Lillehammer-Oslo eller å prestere på hjemmebane med familie og karriere, så kan Kristoffer hjelpe deg å finne dine egne løsninger!