Team Talent i VM!

Team Talent i VM!

“Blant tidligere Team Talent deltagere er det Ingvild Gåskjenn og Håkon Aalrust som befinner seg i VM!”

 

team-talent-scream

Team Talent rytterne gjør seg bemerket i mange idretter.

Vi håper de fleste har fått med seg at det denne uken er VM i landeveissykling i Doha, Qatar. Norge stiller med sensasjonelt mange ryttere. Blant dem finnes det to stk tidligere medlemmer av Team Talent! Team Talent besto av et ti talentfulle terrengsyklister støttet av United Bakeries. Jeg og mannen var leder for disse i to år. Blant tidligere Team Talent deltagere er det Ingvild Gåskjenn og Håkon Aalrust som befinner seg i VM. Ikke bare deltar de der, men de har gjort det veldig, veldig bra! Ingvild var en sterk bidragsyter til at Susanne Andersen tok bronsemedalje i Kvinner jr. og Håkon kom inn på 36 plass blant Menn jr. Fantastiske prestasjoner – ikke minst med tanke på hvor lite landet vi kommer fra er, og ikke minst hvor lite miljøet er, sammenlignet med andre nasjoner.

team-talent-styrke-trening

Styrke er en viktig del av grunntreningen.

Resultatene til flere av talentene på Team talent tyder på at de har blitt godt tatt vare på i sine lokale klubber og kretser, trent godt og fortsatt er sultne. For å nevne noen: Torjus Bern Hansen på Ryes sykkeklubb sitt elitelag i terrengsykkel leverer gode resultater i toppen nasjonalt, Erik Resell Nordsæter og Erik Hægstad ble blant topp 25 i årets Birkebeinerrittet, kun 4-6 minutter etter landeveisproffene. Til tross for at de en gang var talenter, har disse måttet være motivert og trent godt siden den gang for å oppnå resultatene vi nå ser. Jeg håper og tror de fortsetter med det og at vi har mange resultater å glede oss over fremover!

I kvinner Elite sin konkurranse var det spennende da alle de tre norske damene var med hovedfeltet inn. Gratulerer så mye til Emilie Moberg for 11. plass i går. At kvinnenes ritt blir sendt og profilerer Emilie såpass som de gjør skal jeg love vi litt eldre damer, og spesielt de yngre jentene som er “up and coming,” legger merke til. Kudos til tv-kanalen der altså! Glem ikke å få med dere Menn Elite i dag. Jeg kommer til å sitte benket foran skjermen den siste timen – etter å ha syklet en søndagstur selv vel og merke. Gjør det samme du da vel!

Leave a Reply

Send oss en melding om du trenger time for konsultasjon, eller bare vil vite mer om våre tilbud!

Ditt navn

E-post

Telefonnummer

Melding

Kontaktinformasjon

E-post: kontakt@sfit.no
Telefon: 98466424

Heidi, fysioterapeut og daglig leder: 98466424
E-post: heidi@sfit.no
Maja, naprapat: 95166512
E-post: maja@sfit.no
Stine, fysioterapeut: 92317270
E-post: stine@sfit.no

sFIT Helse
Firmanavn: C&H Aktiv AS
Organisasjonsnummer: 911 595 273 MVA
Widerøeveien 5, 1360 Fornebu