Om oss

sFIT Helse holder til i Widerøeveien 5, rett ved Telenor Arena.

Det er gode parkeringsmuligheter i området rundt klinikken. Parker på plasser markert med rød maling og skilt der det står “kunder av Helsehuset.” Du behøver ikke trekke billett.

Hos sFIT Helse finner du

  • Fysioterapeut
  • Naprapat
  • Trenere innen utholdenhetsidrett
  • Mental Trener

sFIT Helse hjelper aktive mennesker og de som har muskel og skjelettplager med å forebygge skader, behandle og prestere bedre.

Dine resultater er det som motiverer oss.

Heidi Rosasen Sandstø

Heidi Rosasen Sandstø er utdannet Athletic Trainer (idrettsfysioterapi) fra North Park University i Chicago IL og er fysioterapeut, mensendieck fra Høgskolen i Oslo. Med en tung faglig bakgrunn spesialiserer Heidi inn mot fysioterapi og andre former for terapeutisk behandling. Hun var tidligere proffsyklist på Team United Bakeries og har flere store seiere, men de som står spesielt høyt er Kongepokalen i NM 2012 og seier og løyperekorden for damer i Grenserittet.

Sykkelkunnskapen brukes for å tilby et av få tilbud om sykkeltilpasning drevet av fysioterapeut. Heidi har god erfaring både som trener og personlig trener uansett alder og aktivitetsnivå, og tilbyr treningsveiledning, personlig trening i grupper eller individuell oppfølgning.

  • heidi@sfit.no
  • 98 46 6424
Maja Hogseth naprapat hos sFit Helse

Maja er utdannet Naprapat og personlig trener fra Naprapathögskolan i Stockholm. I tillegg har hun kurs i dry-needling. Innenfor naprapati har Maja et stort interesse innenfor idrettsmedisin og idrettsskader, samt smerte fra skulder, nakke og rygg. Selv har hun mange års erfaring fra svømming, og god forståelse for kravprofilen i ulike idretter som håndball, fotball, padling og løping.

Du er hjertelig velkommen på behandling eller for hjelp med trening.

  • maja@sfit.no
  • 951 66 512
Ole-Hem-1024x949

Ole Hem er trener ved sFIT Helse og proffsyklist på terrengsykkellaget Willier. Med Oles solide erfaring innen sykling og evne til å kommunisere, er du trygg på at din tid blir tatt godt vare på dersom du kjøper treningsveiledning hos Ole.

Jeg har kjent Ole siden tiden på Team United Bakeries, Ole er en gledesspreder!
/
Heidi

Emma Skjerstad

Idrett: Landevei er min hovedidrett, men løper og går langrenn på si for allsidighet og moro
Utdanning: Coaching-kurs Leadership AS 2006-2010, Årsstudium RLE, bachelor kultur/samfunn/journalistikk (ferdig våren 2017), bachelor Idrettsvitenskap (ferdig våren 2019).
Meritter: 2xNorgesmester tempo jr. (2007-2008), temporekord jr. 10 og 20 km, 13.plass EM tempo jr, 1 år proff i Italia 2010-2011, NM-sølv bane 2016, topp 10-plasseringer NC senior, femteplass sammenlagt U6 2016, 8.plass NM-tempo 2017.

Kort om meg: Jeg er en livsglad, energisk, utadvendt og engasjerende person med stor lidenskap for mennesker, fysisk aktivitet og idrettens gleder og sorger. Det å kunne hjelpe andre til å komme i gang, nå mål, komme seg gjennom tøffe perioder, mestre nye utfordringer og utvikle seg er for meg en givende ting å bidra til. Med meg som treningsveileder vil du forhåpentligvis både føle deg sett, hørt, engasjert og sammen når vi målet du setter deg.

I en trener-utøver-relasjon tror jeg at følgende er nøkkelen til suksess:
1. Åpen, ærlig og direkte kommunikasjon
2. Glede og humor
3. Langsiktig, hardt og tålmodig arbeid