Om oss

sFIT Helse holder til i Widerøeveien 5, rett ved Telenor Arena.

Det er gode parkeringsmuligheter i området rundt klinikken. Parker på plasser markert med rød maling og skilt der det står “kunder av Helsehuset.” Du behøver ikke trekke billett.

Hos sFIT Helse finner du

  • Fysioterapeut
  • Naprapat
  • Trenere innen utholdenhetsidrett
  • Mental Trener

sFIT Helse hjelper aktive mennesker og de som har muskel og skjelettplager med å forebygge skader, behandle og prestere bedre.

Dine resultater er det som motiverer oss.

Heidi Rosasen Sandstø

Heidi Rosasen Sandstø er utdannet Athletic Trainer (idrettsfysioterapi) fra North Park University i Chicago IL og er fysioterapeut, mensendieck fra Høgskolen i Oslo. Med en tung faglig bakgrunn spesialiserer Heidi inn mot fysioterapi og andre former for terapeutisk behandling. Hun var tidligere proffsyklist på Team United Bakeries og har flere store seiere, men de som står spesielt høyt er Kongepokalen i NM 2012 og seier og løyperekorden for damer i Grenserittet.

Sykkelkunnskapen brukes for å tilby et av få tilbud om sykkeltilpasning drevet av fysioterapeut. Heidi har god erfaring både som trener og personlig trener uansett alder og aktivitetsnivå, og tilbyr treningsveiledning, personlig trening i grupper eller individuell oppfølgning.

  • heidi@sfit.no
  • 98 46 6424
rptnb

Henning er utdannet fysioterapeut ved
Saxion University i Nederland.
Han er og har vært aktiv i ulike idretter og har drevet med volleyball, ski/telemark, løping, styrketrening, golf og sykling.

“En stor del av min motivasjon som terapeut er å se bedring hos pasienter etter kort tid med tilrettelagt trening, samt gleden det gir dem å se progresjon selv. Så være om det kun er noen få skritt mer enn uka før, eller ny pers på 10km.” 

Du er hjertelig velkommen på behandling eller for hjelp med trening.

  • kontakt@sfit.no
  • 995 61 707

Med flere år som mosjonistutøver, studie i Teknisk Kybernetikk ved NTNU, og ti år som flygeleder i bagasjen har Johan takket ja til å tre inn i rollen som testansvarlig  ved sFIT Helse. Hans oppdrag er å videreutvikle testkonsepter ved klinikken og gjennomføre laktat-/VO2-testing innen sykling, løp og langrenn samt utføre sykkeltilpasning.

“Heidi har gitt meg en spennende utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på. Sammen med teamet i sFIT Helse skal vi gjøre sFIT markedsledende på testing, tilpasning og veiledning.”

  • kontakt@sfit.no
  • 98 46 6424
Ole-Hem-1024x949

Ole Hem er trener ved sFIT Helse og proffsyklist på terrengsykkellaget Willier. Med Oles solide erfaring innen sykling og evne til å kommunisere, er du trygg på at din tid blir tatt godt vare på dersom du får treningsveiledning av Ole.

Jeg har kjent Ole siden tiden på Team United Bakeries, Ole er en gledesspreder!
/
Heidi

Kontakt@sfit.no

Emma Skjerstad

Idrett: Landevei er min hovedidrett, men løper og går langrenn på si for allsidighet og moro
Utdanning: Coaching-kurs Leadership AS 2006-2010, Årsstudium RLE, bachelor kultur/samfunn/journalistikk, bachelor Idrettsvitenskap. Pågående masterstudier i Idrettsvitenskap.
Meritter: 2xNorgesmester tempo jr. (2007-2008), temporekord jr. 10 og 20 km, 13.plass EM tempo jr, 1 år proff i Italia 2010-2011, NM-sølv bane 2016, topp 10-plasseringer NC senior, femteplass sammenlagt U6 2016, 8.plass NM-tempo 2017.

Kort om meg: Jeg er en livsglad, energisk, utadvendt og engasjerende person med stor lidenskap for mennesker, fysisk aktivitet og idrettens gleder og sorger. Det å kunne hjelpe andre til å komme i gang, nå mål, komme seg gjennom tøffe perioder, mestre nye utfordringer og utvikle seg er for meg en givende ting å bidra til. Med meg som treningsveileder vil du forhåpentligvis både føle deg sett, hørt, engasjert og sammen når vi målet du setter deg.

 

Kontakt@sfit.no