Om oss

sFIT Helse holder til i Widerøeveien 5, rett ved Telenor Arena.

Det er gode parkeringsmuligheter i området rundt klinikken. Parker på plasser markert med skilt der det står “kunder av Helsehuset.” Du behøver ikke trekke billett.

Hos sFIT Helse finner du

  • Fysioterapeut
  • Naprapat
  • Trenere innen utholdenhetsidrett
  • Mental Trener

sFIT Helse hjelper aktive mennesker og de som har muskel og skjelettplager med å forebygge skader, behandle og prestere bedre.

Dine resultater er det som motiverer oss.

Heidi Rosasen Sandstø

Heidi Rosasen Sandstø er utdannet Athletic Trainer (idrettsfysioterapi) fra North Park University i Chicago IL og er fysioterapeut, mensendieck fra Høgskolen i Oslo. Med en tung faglig bakgrunn spesialiserer Heidi inn mot fysioterapi og andre former for terapeutisk behandling. Hun var tidligere proffsyklist på Team United Bakeries og har flere store seiere, men de som står spesielt høyt er Kongepokalen i NM 2012 og seier og løyperekorden for damer i Grenserittet.

Sykkelkunnskapen brukes for å tilby et av få tilbud om sykkeltilpasning drevet av fysioterapeut. Heidi har god erfaring både som trener og personlig trener uansett alder og aktivitetsnivå, og tilbyr treningsveiledning, personlig trening i grupper eller individuell oppfølgning.

  • heidi@sfit.no
  • 984 66 424
177266503_480552716403638_5549156151080776698_n

Jens Henrik er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Science i Nederland og Personlig Trener fra National Personal Trainer Institute, Orlando.

Jens Henrik jobber med alle type pasienter men er spesielt interessert i idrettsrelaterte skader. Han har tidligere jobbet med Strømsgodset Toppfotball og Mjøndalen IF og med skadeforebyggende tiltak og testing på ulike kretslag i fotball.

Ta kontakt for behandling eller treningsveiledning. Ønsker du og ditt idrettslag tilbud innen testing og skadeforebyggende tiltak hører vi gjerne fra deg.

  • jenshenrik@sfit.no
  • 950 09 507
Birgitte er utdannet osteopat ved Høyskolen Kristiania i Oslo. 
Birgitte er svært opptatt av fysisk aktivitet i hverdagen og at kropp og helse fungerer best mulig som en helhet. Hun tar imot pasienter innenfor alle aldersgrupper, for å gi behandling og veiledning i forbindelse med helbredelse- og forebygging av skader og plager.

Ta gjerne kontakt for behandling og oppfølging.
  • birgitte@sfit.no
  • 473 35 549

Med flere år som mosjonistutøver, studie i Teknisk Kybernetikk ved NTNU, og ti år som flygeleder i bagasjen har Johan takket ja til å tre inn i rollen som testansvarlig  ved sFIT Helse. Hans oppdrag er å videreutvikle testkonsepter ved klinikken og gjennomføre laktat-/VO2-testing innen sykling, løp og langrenn samt utføre sykkeltilpasning.

“Heidi har gitt meg en spennende utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på. Sammen med teamet i sFIT Helse skal vi gjøre sFIT markedsledende på testing, tilpasning og veiledning.”

Ole-Hem-1024x949

Ole Hem er trener ved sFIT Helse og proffsyklist på terrengsykkellaget Willier. Med Oles solide erfaring innen sykling og evne til å kommunisere, er du trygg på at din tid blir tatt godt vare på dersom du får treningsveiledning av Ole.

Jeg har kjent Ole siden tiden på Team United Bakeries, Ole er en gledesspreder!
/
Heidi

Kontakt@sfit.no

Emma Skjerstad

Idrett: Landevei er min hovedidrett, men løper og går langrenn på si for allsidighet og moro
Utdanning: Coaching-kurs Leadership AS 2006-2010, Årsstudium RLE, bachelor kultur/samfunn/journalistikk, bachelor Idrettsvitenskap. Pågående masterstudier i Idrettsvitenskap.
Meritter: 2xNorgesmester tempo jr. (2007-2008), temporekord jr. 10 og 20 km, 13.plass EM tempo jr, 1 år proff i Italia 2010-2011, NM-sølv bane 2016, topp 10-plasseringer NC senior, femteplass sammenlagt U6 2016, 8.plass NM-tempo 2017.

Kort om meg: Jeg er en livsglad, energisk, utadvendt og engasjerende person med stor lidenskap for mennesker, fysisk aktivitet og idrettens gleder og sorger. Det å kunne hjelpe andre til å komme i gang, nå mål, komme seg gjennom tøffe perioder, mestre nye utfordringer og utvikle seg er for meg en givende ting å bidra til. Med meg som treningsveileder vil du forhåpentligvis både føle deg sett, hørt, engasjert og sammen når vi målet du setter deg.

 

Kontakt@sfit.no