Massasje

Som tidligere aktive utøvere i toppidrett og lang erfaring i ulike idretter, har vi førstegangskunnskap når det gjelder effekten av massasje for restitusjon i perioder med mye trening og konkurranseprogram.

Massasje er med på å

  • Redusere sykdomsforløpet
  • Redusere tiden det tar å restituere
  • Avspenne muskulatur
  • Øke bevegelighet

Vi tilbyr tre former for massasje hos oss:

Avspenningsmassasje

Avslapningsmassasjen legger vekt på avspenning i form av myke og lette grep med god flyt. Målet er avkobling og stressreduksjon.

Klassisk massasje

Utøves ved rytmisk knaing og strekking av muskler. Denne form for massasje lindrer smerte, reduserer muskelspenninger og stress. Massasjen har effekt både lokalt og i hele kroppen da den stimulerer blodsirkulasjon.

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje bygger på klassisk massasje, men det brukes hurtigere og kraftigere trykk. Denne form for massasje myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Idrettsmassasje er ofte benyttet av de som ønsker og tåler en dypere massasje, og gjerne før eller etter en stor fysisk påkjenning, som for eksempel en idrettskonkurranse. Denne form for massasje kan hjelpe deg å kunne prestere maksimalt, redusere restitusjonstid og forebygge skader i muskulaturen.

idrettsmassasje i Oslo