Hos oss finner du

Hvor er vi?
sFIT Helse holder til i Fornebuporten Helsehus, rett ved Telenor Arena.

Parkering
Det er gode parkeringsmuligheter i området rundt klinikken. Parker på plasser markert med skilt der det står “kunder av Helsehuset.” Du behøver ikke trekke billett.

Dine resultater motiverer oss.

sFIT Helse hjelper aktive mennesker og de som har muskel og skjelettplager med å forebygge skader, behandle og prestere bedre.

Våre terapeuter

Heidi Rosasen Sandstø

Fysioterapeut

+47 984 66 424
heidi@sfit.no

Utdannet Athletic Trainer (idrettsfysioterapi) fra North Park University i Chicago IL og er fysioterapeut, mensendieck fra Høgskolen i Oslo.

Med en tung faglig bakgrunn spesialiserer Heidi inn mot fysioterapi og andre former for terapeutisk behandling. Hun var tidligere proffsyklist på Team United Bakeries og har flere store seiere, men de som står spesielt høyt er Kongepokalen i NM 2012 og seier og løyperekorden for damer i Grenserittet. Sykkelkunnskapen brukes for å tilby et av få tilbud om sykkeltilpasning drevet av fysioterapeut. Heidi har god erfaring både som trener og personlig trener uansett alder og aktivitetsnivå, og tilbyr treningsveiledning, personlig trening i grupper eller individuell oppfølgning.

Øyvind Aas

Sykkeltipasser | fysiologisk testing
kontakt@sfit.no

Er osteopatistudent og har syklet aktivt siden begynnelsen av nittitallet.

Øyvind syklet først og fremst terrengmaraton, rundbane og etapperitt i Alpene, Spania, Australia, Costa Rica osv. Har også konkurrert i Enduro og landevei.
De siste årene har han syklet masterritt, inkludert Gravel-VM i 2023.Har jobbet fulltid som sykkeltester og sykkeljournalist i snart 20 år.
Redaktør for Terrengsykkel og  Landevei har han testet over 500
forskjellige sykler siden 2007.  Grunnlegger av Terrengsykkelrittet.

Johan Sandstø

Sykkeltilpasser | Testansvarlig
kontakt@sfit.no
Med flere år som mosjonistutøver, studie i Teknisk Kybernetikk ved NTNU, og ti år som flygeleder i bagasjen har Johan takket ja til å tre inn i rollen som testansvarlig ved sFIT Helse. Hans oppdrag er å videreutvikle testkonsepter ved klinikken og gjennomføre laktat-/VO2-testing innen sykling, løp og langrenn samt utføre sykkeltilpasning.

«Heidi har gitt meg en spennende utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på. Sammen med teamet i sFIT Helse skal vi gjøre sFIT markedsledende på testing, tilpasning og veiledning.»

Ole Hem

Fysisk trener
kontakt@sfit.no

Trener ved sFIT Helse og proffsyklist på terrengsykkellaget Willier. Med Oles solide erfaring innen sykling og evne til å kommunisere, er du trygg på at din tid blir tatt godt vare på dersom du får treningsveiledning av Ole.

«Jeg har kjent Ole siden tiden på Team United Bakeries, Ole er en gledesspreder! »
– Heidi R. Sandstø –