Sykkeltilpasning i Oslo

Hvorfor ta sykkeltilpasning hos sFIT Helse​

På sFIT har vi sterk kompetanse innen biomekanikk og idrett på internasjonalt nivå. Vi vet og har selv erfart hvor viktig det er at kroppen og utstyret interagerer optimalt.

Profesjonelle terapeuter

Vi mener vi besitter helt essensiell kunnskap som er kritisk for å kunne gjennomføre sykkeltilpasning. Teknologisk utstyr viser resultatet, vi forstår årsaken. Sykkeltilpasning handler om å forstå anatomien og historikken til syklisten, for så å tilpasse sykkelen til deg.

Sykkeltilpasningen

Første del av sykkeltilpasningen er en kartlegging og så en analyse av din biomekanikk. Kroppen er svært avansert med over 230 ledd. Vi ser på styrke og hvor myk du er i leddene for avgjøre bevegelighet i forhold til optimal sittestilling . Etter dette gjennomfører vi intervju for å finne ditt satsningsnivå og eventuel skadehistorikk. Så beveger vi oss over på din sykkel eller vår tilpasningsjigg. Ved hjelp av å kombinere fysioterapifaget, video og forskjellige måleinstrumenter tilpasses sykkelen til deg.

Sykkeltilpasning i Oslo

Å sitte riktig på sykkelen gir økt effekt og syklingen blir mer behagelig. Normalt utføres tilpasningen på en sykkel du allerede eier, men vi kan

Les mer »